Αυτόματη επιλογή αθόρυβης λειτουργίας !

Auto Silent Mode
Αυτό το άρθρο ενδιαφέρει κυρίως μαθητές, καθηγητές
αλλά και όσους ενδιαφέρονται !

Κάποιες φορές ξεχνάω να βάλω σε λειτουργία σίγασης το κινητό μου όταν διδάσκω και έρχομαι σε δύσκολη θέση αν χτυπήσει. Επίσης τις περισσότερες φορές, ξεχνώ να το βγάλω από την σίγαση όταν τελειώνω το μάθημα…!
Βρήκα λοιπόν ένα App για Android smartphones το Auto Silent Mode το οποίο μου έλυσε τα χέρια.
Με αυτό μπορεί κάποιος να ρυθμίσει τις ώρες που θέλει να μπαίνει το κινητό σε λειτουργία σίγασης ή λειτουργία δόνησης και το κινητό, το κάνει πλέον αυτόματα.
Μπορεί κάποιος να ρυθμίσει τις ώρες που θέλει για κάθε μέρα, (διάφορες ώρες όχι μόνον συνεχόμενες), αλλά και εβδομαδιαία !
Δεν σταματάει όμως εδώ…. Έχει πολλές ρυθμίσεις οι οποίες μπορούν να φανούν πολύ χρήσιμες σε όποιον το χρησιμοποιήσει ! Λευκή λίστα όπου συγκεκριμένες επαφές μπορούν να παρακάμψουν την λειτουργία σίγασης, συγχρονισμός με το ημερολόγιο της Google, όπου μπορεί να μεταβεί σε λειτουργία σίγασης σε κάποια γεγονότα (αυτό μου έχει φανεί πολύ χρήσιμο) και άλλα….!
Επίσης έχει και ένα πολύ καλό widget με το οποίο με μία κίνηση μπορεί κάποιος να βάλει το κινητό σε αθόρυβη λειτουργία ή σε λειτουργία δόνησης για συγκεκριμένο χρόνο (όσο θέλει) αυτόματα.
Tο πρόγραμμα μου άρεσε τόσο που το μετέφρασα στα Ελληνικά.

Προσοχή τώρα !

Το πρόγραμμα έχει περιορισμούς στην ελεύθερη του μορφή, όπως για παράδειγμα μόνον 2 επιλογές σίγασης για κάθε ημέρα, μόνον 2 επαφές στην λευκή λίστα, μόνον 2 επαφές στην μαύρη λίστα, συγχρονισμός ημερολογίου 7 μέρες δοκιμή και χρήση του Widget, 7 μέρες δοκιμή.
Για απεριόριστη ελεύθερη λειτουργία και χρήση του widget αλλά και του συντονισμού με το ημερολόγιο, πρέπει να αγοράσει κάποιος την premium έκδοση.

Όμως, σε συνεννόηση με τον δημιουργό του app, Nicolas Mezy
μέσα από το site μου μπορείτε να το αποκτήσετε
ΔΩΡΕΑΝ

Το μόνο που ζητάμε σαν αντάλλαγμα είναι 5 αστεράκια στο play store και ίσως μια καλή κριτική.
Κατεβάστε το App από το παρακάτω link ή από το android play store και γράψτε μου ένα μήνυμα είτε σε αυτό το άρθρο είτε στο fb messenger. Επίσης υποδείξτε μου ποιον τρόπο επικοινωνίας προτιμάτε (email, fb messenger, viber  wechat κτλ.)
Θα σας στείλω έναν κωδικό τον οποίο μπορείτε να βάλετε στο play store στην επιλογή εξαργύρωση και θα έχετε άμεσα την premium έκδοση του προγράμματος δωρεάν.
Έτσι για παράδειγμα, δεν θα ανησυχείτε για το αν θα χτυπήσει το κινητό σας κατά λάθος, την ώρα του μαθήματος… 😉

Ο αριθμός των κωδικών που διατίθενται είναι περισσότερο από ικανοποιητικός (200 κωδικοί) αλλά όχι άπειρος, οπότε όσοι ενδιαφέρεστε στείλτε μου μήνυμα !

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.alarm.asm

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *